Hogyan használd?

Vidd fel a száraz és sértetlen bőrödre!

Nagyon fontos, hogy bőröd teljesen száraz és sértetlen legyen az alkalmazás előtt. Szükség esetén használj hajszárítót.

Alkalmazd éjszaka!

Alkalmazd a Perspirex-et este, lefekvés előtt, mivel a verejtékmirigyek éjszaka kevésbé aktívak. Eleinte, mikor elkezded, használni a Perspirex-et, minden este alkalmazd, amíg el nem éred a kívánt hatást –ez általában 1 hét. Használata után hagyd teljesen megszáradni a Perspirex-et.

Reggel mosd le!

Reggel mosd le szappannal és vízzel. Ne vidd fel újra, mert a hatás zuhanyozás után is megmarad. Ha szeretnéd, használhatsz szokásos illatosított dezodort vagy parfümöt is. Ez nem befolyásolja a hatékonyságot.

Hogyan működik a Perspirex?

Az izzadságvédelem terén szerzett több mint 30 éves tapasztalattal rendelkező Perspirex izzadásgátlók szigorú tesztelésnek vannak alávetve, és klinikailag bizonyított, hogy hosszan tartó védelmet nyújtanak az izzadság és a szagok ellen 3-5 napig.

Használd a Perspirex-et!

A Perspirex nagyon hatékonyan működik, köszönhetően a szabadalmaztatott alkohol alapú alumínium-klorid formulának. Az aktív bőrápoló rendszer pedig minimalizálja az irritációt bőrön.

Hogyan hat a Perspirex?

A formula reakcióba lép a verejtékcsatornában lévő vízzel, és ideiglenes géldugót képez

A Perspirex működése

A géldugó megakadályozza, hogy az izzadság a bőr felszínére jusson, és ezáltal megakadályozza a kellemetlen izzadást, és száraz bőrérzetet hagy maga után. Az aktív bőrápoló rendszer komfortérzetet biztosít a bőrön, és csökkenti a más nagy hatékonyságú izzadásgátlóknál tapasztalható bőrirritációt.

A Perspirex eloszlik

A géldugó néhány nap leforgása alatt – általában 3-5 napon belül – eltűnik az elhalt hámsejtek természetes leválásával.

Perspirex bőrápoló rendszere

Sokan gyakran tapasztalnak bőrirritációt a hagyományos, nagy hatékonyságú izzadásgátlók hatására. A Perspirex szabadalmaztatott aktív bőrápoló rendszere azonban ápoló hatású, és gyengéd a bőrhöz és minimalizálja az irritációt.*. * Perspirex felmérés, 2015. május

Nincs bőrápoló rendszer

Az izzadásgátló alkalmazásakor a gélképző folyamat irritációt okozhat a bőrön, mivel a pH-szint jelentősen csökken.

Perspirex bőrápoló rendszerrel

A Perspirex alkalmazása során a pH-szint csökkenése elkerülhető az aktív bőrápoló rendszernek köszönhetően, amely csökkenti a pH-érték csökkenését. Következésképpen a Perspirex minimálisra csökkenti a lehetséges bőrirritációt. Szabadalmaztatott technológia.