Perspirex Original

A Perspirex Original, a klasszikus izzadásgátlónk már több mint 30 éve világszerte emberek millióinak megbízható választása. Klinikailag bizonyítottan hosszan tartó védelmet nyújt, hatékony formulája napokig védelmet nyújt, míg a bőrápoló rendszer védi a bőrt az esetleges irritációtól.

A Perspirex Original parfümmentes.

Az egyik legjobb és leghatékonyabb izzadásgátló az izzadság és a szagok ellen. Ezt a nemzetközileg elismert tesztcsoport klinikailag bizonyítja. A Perspirex Original extra száraz bőrérzetet biztosít.

A klinikailag tesztelt izzadásgátló formulának köszönhetően a Perspirex Anti-Transpirant férfiaknak és nőknek, naponta egyszer esteűénként, 3-5 napon keresztül alkalmazva, hosszan tartó védelmet nyújt az izzadság és a szagok képződése ellen, így Ön újra jól érezheti magát a bőrét.

Alcohol Denat., Aluminum Lactate, Aluminum Chloride, Cyclopentasiloxane, Glyceryl Stearate, Cetyl Palmitate Hydrogenated Microcrystalline Wax, Hydrogenated Castor Oil.

A legjobb védelem érdekében az izzadásgátló alkalmazása előtt feltétlenül olvassa el a Perspirex-hez mellékelt használati útmutatót. Ha bármilyen kérdése van, forduljon bizalommal szakértő csapatunkhoz. Útmutatót találhat a weboldal „Hogyan használd” szakaszában is.